Ca orice companie, inca de la inceput ne-am propus sa aducem profit si castiguri financiare, tinand cont de calitatea si demnitatea serviciilor oferite.

„Value has a value only if its value is valued”

Asa cum reiese si din citatul de mai sus, am incercat sa avem ce evalua de fiecare data si sa aducem plus-valoare lucrurilor pe care le-am realizat. Tocmai de aceea misiunea noastra nu este doar de a aduce profit si castiguri financiare, ne dorim sa cladim o companie care sa se mandreasca cu mai multe realizari si  din alte categorii: dezvoltari profesionale, stabilitatea locului de munca, servicii de calitate si beneficii comune.

Misiunea noastra este de a oferii servicii corecte si calitate la preturi reale si sustenabile. Nu ne place sa ne aruncam in mai multe proiecte, fara a face o analiza foarte clara a lucrurilor si sa nu le putem realiza asa cum ne propunem.

Inca de la inceputurile companiei am incercat sa ne adaptam pietei si totodata sa raspundem la toate provocarile primite, tocmai de aceea am diversificat mai mereu activitatea noastra:

  • Intocmirea documentatiei si deschiderea mai multor companii la organele statului: srL-uri, Pfa-uri, etc.
  • Am oferit consultanta si am ajutat in organizarea mai multor proiecte printre care enumeram: un cabinet de stomatologie, o mica companie de dezvoltare imobiliare, o mica ferma de productie de langa Bucuresti, etc.
  • Am preluat un cont de distributie consumabile pentru curatenie si menaj. Sub indrumarea noastra am reusit sa realizam vanzari de peste 35.000 lei/luna, dupa primele trei luni de activitate.
  • Am creat un parteneriat cu emag Marketplace, pentru niste produse aflate in stocul companiei noastre, achizitionate din Austria.
  • Am administrat si am oferit consultanta unei mici companii de constructii pentru a se putea dezvolta si castiga proiecte.
  • Datorita cerintei am creat propria divizie de executie constructii.

OBIECTIVE

Dorim sa cream o companie sigura si stabila, de marime mica spre medie, care sa ofere un mediu normal si placut celor care lucreaza in interior si sa ofere servicii si produse de calitate clientilor si celor cu care se intersecteaza. Principalul nostru obiectiv este consolidarea si autofinantarea tuturor proiectelor noastre. Am incercat si pana in prezent avem semnale pozitive ca putem reusi. De aceea consideram ca daca vom avea sprijin si o organizare buna putem sa ne indeplinim obiectivele si tot ce ne propunem.

Despre  Noi

Compania noastra a fost infiintata in anul 2017, la inceputul lunii Iulie. Activitatea principala a companiei a fost la inceput de consultanta si administrare proiectelor de constructii, dar datorita cererii din piata a trebuit sa oferim o gama mai mare de servicii, incluzand si executia de lucrari de constructii, consolidari, renovari, structura, arhitectura etc.

telefon 0734.470.514

Toggle Bar