Compania noastra a fost infiintata in anul 2017, la inceputul lunii Iulie. Activitatea principala a companiei a fost la inceput de consultanta si administrare a afacerilor, dar datorita cererii din piata a trebuit sa ne adaptam si sa oferim o gama mai mare de servicii, incluzand si executia de lucrari de constructii, consolidari, renovari, structura, arhitectura etc.

Compania are in prezent un asociat unic, care este si administratorul societatii iar din dorinta si cu pasiunea sa, a reusit sa imbine si sa formeze o echipa foarte buna, care este si fundatia acestei afaceri. Fiecare din membrii echipei stie ce are de facut si cauta zilnic noi provocari care sa aduca beneficii profesionale si financiare companiei.

Birourile noastre sunt situate in Bucuresti, sectorul 4, intr-o cladire de birouri, in zona Dimitrie Leonida, foarte aproape de metrou sau alte mijloace de transport in comun. In prezent compania are in portofoliu mai multe autovehicule cu care se deplaseaza angajatii, beneficiind si de dube pentru transport materiale.

“Proiectele, serviciile si produsele oferite de compania noastra trebuie sa se ridice la cerinta pietei si totodata, sa produca satisfactie pentru ambele parti implicate: clienti si noi.

Asa cum facem an de an,ne propunem sa implementam strategii noi, care sa ne ajute sa ne dezvoltam pentru a putea mentine linia de crestere a proiectului. Intodeauna vom incerca sa impunem programe noi si sa ne dezvoltam, asa cum vom prezenta in cele ce urmeaza”

Despre  Noi

Compania noastra a fost infiintata in anul 2017, la inceputul lunii Iulie. Activitatea principala a companiei a fost la inceput de consultanta si administrare proiectelor de constructii, dar datorita cererii din piata a trebuit sa oferim o gama mai mare de servicii, incluzand si executia de lucrari de constructii, consolidari, renovari, structura, arhitectura etc.

telefon 0734.470.514

Toggle Bar